Ben jij klaar voor MEER RESULTAAT in je Coaching Business en verlang je naar VRIJHEID?

"Ziel Gedragen Marketing"!

Ontvang het “Zielgedragen Marketing Stappenplan” GRATIS!

Dit levert het "Ziel Gedragen Stappenplan" je op:

ZICHTBAARHEID

Jouw zichtbaarheid en dat van je brand wordt een afspiegeling van wie jij diep van binnen bent.

DIEPERE LAAG

Je ontdekt hoe je de diepere laag in jezelf kunt aanspreken. Zo wordt je marketing uniek en een beleving. Hiermee trek je alleen maar toffe klanten aan!

LEIDERSCHAP

Dit stappenplan daagt je uit om echt te gaan staan voor wie je bent en wat jij hier te doen hebt. Je neemt een nieuwe standaard aan en bouwt aan een nieuwe toekomst.

ZIEL GEDRAGEN BOODSCHAP

Je boodchap gaat een diepere laag in je volgers aanspreken, waardoor ze in beweging komen om samen met jou een volgende stap te zetten. Ze willen tot jouw wereld behoren.

Ontvang het “Zielgedragen Marketing Stappenplan” GRATIS!

Ik werk nu al een paar jaar met Danny en om hem in mijn “hoek” te hebben staan is fantastisch.


Hij is een echte leider en een ware “Calm Commando”. Iemand 100% kunnen vertrouwen is van enorm belang wanneer je als ondernemer verder wilt groeien en de loyaliteit, verantwoordelijkheid en rust zorgen ervoor dat Danny voor mij en mijn hele team van onschatbare waarde is.


Danny ziet dingen die je zelf mogelijk niet ziet, is eerlijk op een fijne manier, is een goede coach en hij zorgt ervoor dat je gewoon verder komt.


Zijn Friese nuchterheid en eerlijkheid gecombineerd met zijn ervaring, kennis en natuurlijk een hart van goud is voor mij een epic combinatie gebleken. Thanks Danny!


Eelco de Boer

Over Danny

Danny was de eerste in Nederland die ‘online challenges’ toepaste als marketingmiddel om online klanten te krijgen. Hij gaf in 2012 zijn eerste online challenge via Facebook. Honderden mensen deden mee. Online marketing zit in zijn bloed.

 

Nu combineert Danny slimme marketing zijn strategieën met beleving en connectie. Hij vindt het belangrijk om diepgaande connecties te bouwen. Resoneren met de juiste doelgroep staat bij Danny op nummer 1. 

 

Om in 2023 goede marketing in te zetten, ontkomen we er niet meer aan om een dieper level in onszelf aan te spreken, aldus Danny.

 

Dankzij deze mooie combinatie heeft Danny vele ondernemers naar een volgend level kunnen helpen. Zelf deed hij 30K tot 50K lanceringen. The Sky Is The Limit! 

 

Naast deze mooie ervaringen was Danny de afgelopen 6 jaar ‘rechter hand’ van Eelco de Boer. Hierdoor was hij dicht betrokken tijdens vele events en masterminds, welke hem onschatbare ontwikkeling hebben opgelevert.

 

Danny is vader van zoon Keanu (15) en dochter Fayèn (10), getrouwd met zijn lieve vrouw Jaimey én wonen ze in het prachtige Friesland.

Ontvang het “Zielgedragen Marketing Stappenplan” GRATIS!

Krijg direct toegang tot het Stappenplan 👇

1. Kopieer het bericht: ‘ZIELSMARKETING’

2. Verstuur het woord naar mij op
    Instagram of Messenger 🚀

ℹ️ Zodra ik je bericht ontvang neem ik persoonlijk contact met je op en stuur ik het stappenplan.