Ontdek Rituelen van Warriors voor meer Vrijheid, Leiderschap, Focus en Impact in je leven, zonder dat dit je veel tijd, energie of moeite kost

Denk je dat het mogelijk is voor je? Meer Vrijheid, leiderschap, focus en impact in je leven? 

In de jaren heb ik honderden mensen begeleid, en daarbij viel me altijd één ding heel sterk op; Mensen waren toe aan verandering. De situatie waarin ze nu zaten gaf een onrustig gevoel en onvrede in zichzelf. Ze voelden zich hierdoor verre van VRIJ.

 

Ze voelden zich gestresst, oververmoeid, ongelukkig en soms eenzaam. Al deze dingen zorgden ervoor dat ze in een “gevangen patroon” zaten. Daardoor lukte het niet om daadwerkelijk te veranderen.  

 

Op het moment dat je onrust, onvrede, spanning of angst ervaart, heb je een snelle ademhaling, een snelle hartslag en een hogere bloeddruk. Je lichaam voelt onrustig, je kunt moeilijk stil zitten en je bent op zoek naar afleidingen. Je lichaam is verre van “Calm”. Hierdoor zit je in een overlevingsstand en ben je “ingesteld” op gevaar.

 

Het gevolg is dat je geen overzicht meer hebt, je geen kansen meer ziet en je hebt minder positieve gedachten. Logisch…  

 

Misschien herken je dit en ben jij zelf ook toe aan verandering.  

 

Wil je jouw potentie meer ruimte geven in je leven.
Jouw eigen stuk opschalen, waardoor je trots op jezelf kan zijn.
Meer in beweging zijn, creatief zijn en genieten van de belangrijkste dingen in je leven.  

 

Als het antwoord hierop “JA” is, ben je op de juiste pagina terecht gekomen 🙂

 

Je kunt de situatie waar je in zit namelijk veranderen.

 

Dit kan gemakkelijker dan je denkt… 

 

Sneller dan je denkt…

 

En veel kalmer dan je nu denkt… 

 

Waar de meeste coaches je zullen proberen in beweging te brengen, zoals een kat die in het nauw sprongen maakt, denk ik dat het veel slimmer is om eerst een nieuwe standaard te bouwen die verandering mogelijk maakt. Hoe je dit kunt doen ontdek je tijdens “Rituals Of Joy”

 

ls jij denkt dat verandering voor jou mogelijk is dan gaat deze bijzondere challenge je de tools, skills en trics geven om dit te realiseren.

 

Bekijk je dit allemaal sceptisch en geloof je er niet in, dan is het beter om deze pagina weg te klikken en zitten we misschien op een andere golflengte. Deze challenge is niet voor iedereen…

Volg "Rituals Of Joy" gratis

Wanneer je "Rituals Of Joy" volgt dan ontdek je rituelen om een nieuwe standaard voor jezelf te bouwen. Iemand die deze rituelen beheerst, die:

"Rituals Of Joy" is voor mensen die:

Weet je genoeg? Schrijf je dan hieronder GRATIS in voor deze bijzondere challenge! Je kunt direct starten.

Hoe ziet "Rituals Of Joy" eruit?

Gedurende 4 dagen geef ik je mijn beste rituelen die mij meer vrijheid, leiderschap, focus en impact hebben opgeleverd. Je ontvangt gedurende 4 dagen elke dag een video waarin ik deze rituelen, tips en oefeningen met je deel. Deze videos ontvang je in je mailbox.

 

Na aanmelding kun je direct starten met “Rituals Of Joy” om je standaard te verhogen richting jouw doel!

 

Wil je deze bijzondere reis maken? Geef je dan hieronder even op om GRATIS te starten met rituelen die ook jou meer vrijheid, leiderschap, focus en impact op gaan leveren!  

Volg "Rituals Of Joy" gratis

PS: Na opgave ontvang je een mail met alle detailinformatie. Check ook even je ongewenste email als je het mailtje niet ontvangt in je inbox. Sleep deze vervolgens naar je inbox om de gehele challenge te ontvangen.

© 2023 Dannymatthijs.nl
Privacy Policy  Disclaimer  Over Danny

Ik schrijf me in op de mailinglijst en ontvang graag "Rituals Of Joy"