Super!
Je bent ingeschreven voor "Rituals of Joy"
Volg nu even stap 1-3!

Stap 1️⃣ - Word lid van de Challenge Groep (essentieel)

In deze groep ga ik regelmatig live tijdens “Rituals Of Joy” en deel ik de tips, trics en skills die je nodig hebt. Het is essentieel om lid te worden van deze besloten groep, anders moet je deze belangrijke momenten missen.

 

De krachten door samen deze challenge aan te gaan worden hier gebundeld. Ik ben hier heel actief om jou zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast is het ook een plek om elkaar te helpen.

 

De Community is alleen actief tijdens de challenge. Je hoeft er dus niet in te blijven. Kort en krachtig 🙂 klik op de onderstaande knop👇

Bonus Stap 2️⃣ - Schrijf je in voor de "Inner Commando Experience"

Donderdag 27 februari om 20:00 geef ik de “Inner Commando Experience”! Dit is een extra gratis bonus die hoort bij “Rituals Of Joy”. Tijdens deze experience ontdek je super praktische skills voor meer rust, focus en een superscherp overzicht richting jouw nieuwe toekomst.

De experience vormt een belangrijk onderdeel van de challenge! Met de Skills die je hierin ontdekt ben je in staat om vanuit rust en vertrouwen een grotere en betere toekomst te creëren en daar stappen in te maken.

Klik op deze link om je gratis in te schrijven voor donderdag 27 februari >>

Je ontdekt het:

Vertragen van je vitale (lichaams)functies voor controle in je lichaam zodat je nooit meer onzeker bent en de stappen durft te zetten die nodig zijn om jouw potentie te kunnen benutten.

Vertragen van gedachten zodat je meester wordt over je gedachten en in een positieve productieve flow komt die je helpen om in beweging te komen en te blijven.

Vertragen van tijd zodat er altijd voldoende tijd en energie is voor de belangrijkste dingen in je leven.

Klik hier om je gratis op te geven >>

Stap 3️⃣ - Connect met me op Instagram

Ik publiceer dagelijks mijn nieuwe inzichten, tips en andere toffe dingen op mijn Instagram account.

Zet de challenge in je agenda (25 t/m 28 januari)
Check daarnaast even of je het eerste mailtje hebt ontvangen 🙂

Geen mailtje ontvangen? Geen zorgen! Check je ongewenste inbox of spambox en sleep het mailtje naar je inbox. Zo ontvang je alle belangrijke informatie van de challenge! Voor vragen mail je gerust naar info@dannymatthijs.nl

© 2023 Dannymatthijs.nl
Privacy Policy  Disclaimer  Over Danny