Over Danny

Nunc aut Nunquam!

Na 12 jaar bij Defensie te hebben gezeten, waaronder een functie bij de Nederlandse Special Forces als Commando, stortte ik mij op het coachvak als ondernemer. Ik was al een geruime tijd op zoek naar VRIJHEID. Vrijheid om te werken en wonen waar ik wilde, maar ook financiële vrijheid en de vrijheid om mijn eigen keuzes te maken. Toen ik hier ook anderen in ging begeleiden en ook zij hierin successen behaalden, wist ik dat ik mijn missie had gevonden!

 

Ik help coaches om meer te verdienen door het creëren van een Special Forces Mindset en het toepassen van slimme verdienmodellen.  Zo kun je veel meer resultaat uit de business te halen. Resultaat in de vorm van meer verdiensten en meer tijd & energie voor de belangrijkste dingen in je leven. Uiteindelijk is mijn grootste drive om jou te helpen zodat jij op jouw beurt ook meer impact kunt maken op de mensen die jij helpt. Een grote win-win situatie.

 

Ik hou van het bieden van praktische oplossingen die veel resultaat opleveren en het aanwakkeren van jouw “Inner Warrior”. Tijdens mijn periode als Commando opereerden wij onder het motto “Nunc aut Nunquam”. Dit betekend “Nu of Nooit”. Je kunt op elk moment veranderen en je business naar het volgende level tillen. Hoe cliché het ook klinkt, heb je vandaag de keuze om dit voor jezelf te realiseren. We weten niet wat het leven ons morgen brengt. Met deze mentaliteit help ik je om vandaag nog om de vrijheid terug te claimen en je leven en business op jouw voorwaarden in te richten!

Het "Ziel Gedragen Marketing Stappenplan"

De meeste ondernemers vinden marketing & sales moeilijk, omdat ze de connectie met zichzelf niet altijd even goed voelen. Ze kijken teveel naar concurrenten en kopiëren marketing van anderen. Of ondernemers ontwikkelen zichzelf in een aantal jaar en de marketing ontwikkelt niet met hun mee. 

 

Wat er dan gebeurt is dat je marketing jezelf niet goed weerspiegeld. Hierdoor resoneert de doelgroep niet met jou of met je producten. De ziel is eruit. 

 

Ziel Gedragen Marketing reflecteert wie je nu bent en waar je voor staat. Om jouw boodschap te laten werken moet het jou en datgene waar je voor staat weerspiegelen.

 

Om zo’n Magisch Ziel Gedragen Meesterwerkje te ontwikkelen dat resoneert met je doelgroep is het van belang dat je mensen op een dieper niveau raakt. Op zielsniveau. 

 

Klik hieronder op de button om gratis het ‘Ziel Gedragen Marketing Stappenplan’ te downloaden.