Creëer een business waar je hartje 💖 sneller van gaat kloppen...

Ontdek de "Online Business Geheimen" voor meer Impact & Bedrijfsresultaat in je praktijk!

Geef je hieronder op voor de gratis Challenge "Online Business Geheimen" voor Coaches en Therapeuten op 18 t/m 22 april! 👇

Bekend van onder andere:

De "Online Business Geheimen"

Tijdens deze bijzondere challenge ontdek je in 4 stappen:

Als BONUS ontdek je:

Dit alles, zodat jij je met name kunt blijven focussen op het coachen van mensen, die zelf de held worden in hun eigen leven.

Gedurende de Challenge staan we dagelijks voor je klaar en helpen we je verder. We bouwen samen een compleet strijdplan om dit voor je praktijk in te richten. Dit brengt je naar een level als coach waar je trots op kunt zijn!

De challenge duurt 4 dagen en start aanstaande maandag 18 april.

Dus ben je klaar om naar het volgende “Level” in je business te gaan en een business te bouwen waar ook jouw hartje sneller van gaat kloppen? Geef je dan hieronder op voor deze bijzondere challenge.

Vivian Reijs

Ik ben Vivian Reijs, moeder van 2 prachtige kinderen, dochter Day(17) en zoontje James (6) en gediplomeerd orthomoleculair / hormoonexpert, biohacker vanuit de visie klinische Psycho Neuro Immunologie en Auteur van de bestseller “Herstel je hormonen” en “Help, ik val niet af!”

 

Inmiddels ben ik al bijna 10 jaar (online) ondernemer en hebben al meer dan 1100 vrouwen mijn online programma gevolgd en heb ik mijn eigen supplementenlijn opgezet.

 

Dit ging logischerwijs niet over 1 nacht ijs. Ik heb zin om jou alle fijne kneepjes van het vak en mijn online business geheimen met je te delen.

 

Zodat jij je business en leven kunt leiden waar je naar verlangt. Een business waar jouw vuurtje echt van gaat branden, waar je voldoende mee verdient, zodat je lekker je leven kunt leiden.

Danny Matthijs

Hoi, ik ben Danny Matthijs, vader van 2 kids, Keanu (14) en Fayèn (9) en gelukkig getrouwd. Ik ben al ruim 10 jaar ondernemer. In mijn vak als Online Marketing Strateeg heb ik vele ondernemers mogen helpen naar online succes.

 

Ik heb daarnaast met de grootste online ondernemers samen gewerkt. Zo ben ik onder andere jaren één van de rechter handen van Eelco de Boer geweest. 

 

Ook ben ik onderdeel van de ELF Mastermind groep van Genius Network. Dit zorgt ervoor dat ik op de hoogte ben van de nieuwste online ontwikkelingen vanuit Amerika. Het is mij een voorrecht om te mogen leren van de grootste online marketing experts van de wereld. 

 

Ik weet dat het opzetten van een online business niet altijd even gemakkelijk is. Mijn Commando ervaring helpt mij hierbij. Voordat ik mijn online avontuur begon was ik Commando bij de Special Forces van het Nederlandse leger.

 

Dit heeft me altijd geholpen om met de juiste mind-set, discipline en doorzettingsvermogen stappen te zetten die nodig zijn om een geweldige business en leven neer te zetten.

 

Ik help je graag tijdens deze challenge om een business neer te zetten waar je hartje sneller van gaat kloppen, je schaalbare inkomsten kunt verdienen en jij impact kunt maken vanuit de potentie die je in jezelf voelt. Let’s Go!

"Danny ziet dingen die je zelf mogelijk niet ziet"

Ik werk nu al een paar jaar met Danny en om hem in mijn “hoek” te hebben staan is fantastisch.

 

Hij is een echte leider en een ware “Calm Commando”. Iemand 100% kunnen vertrouwen is van enorm belang wanneer je als ondernemer verder wilt groeien en de loyaliteit, verantwoordelijkheid en rust zorgen ervoor dat Danny voor mij en mijn hele team van onschatbare waarde is.

 

Danny ziet dingen die je zelf mogelijk niet ziet, is eerlijk op een fijne manier, is een goede coach en hij zorgt ervoor dat je gewoon verder komt.

 

Zijn Friese nuchterheid en eerlijkheid gecombineerd met zijn ervaring, kennis en natuurlijk een hart van goud is voor mij een epic combinatie gebleken. Thanks Danny!

Eelco de Boer

Geef je hieronder op voor de gratis Challenge "Online Business Geheimen" voor Coaches en Therapeuten op 18 t/m 22 april! 👇

© 2023 Dannymatthijs.nl
Privacy Policy  Disclaimer  Over Danny

Schrijf je hieronder Gratis in voor de Challenge "online business geheimen"