"Online Business Geheimen"

Vandaag alweer de laatste dag van onze challenge. We willen jou bedanken voor je deelname en dat je de moeite hebt genomen om jouw online plannen samen met ons te onderzoeken! Het internet kent vele kansen om snel te kunnen groeien als ondernemer. Pluk er de vruchten van! Uiteraard hebben we nog een toffe video voor je klaar staan die gaat over een heel belangrijk onderdeel, namelijk; doelgroep!

Daar gaan we!! Scroll naar beneden voor de video van dag 4.

Dag 1

klik om naar dag 1 te gaan

Dag 2

klik om naar dag 2 te gaan

Dag 3

klik om naar dag 3 te gaan

Dag 4

klik om de video van dag 4 te bekijken

Dag 4: De klant kiest jou!

Opdracht van vandaag

Je mag trots zijn op jezelf dat je deze stap gezet hebt. Samen met Danny en mij ga jij jouw business opzetten of naar het volgende level helpen. Een business waar jouw hartje sneller van gaat kloppen, zodat je trots en gelukkig kunt zijn met wat je gaat neerzetten. Hoe gaan we dat doen? De opdracht van dag 4 is als volgt: 

1. Begin met het luisteren van de bovenstaande video. Vandaag hebben we een video voor je klaar staan met als thema ‘Jouw Doelgroep’. Als je een nieuwe business wilt opzetten of je business wilt opschalen is het erg belangrijk om weer terug te gaan naar de basis en deze basis aan te passen voor de nieuwe stappen die je wilt zetten. Ook als je op dit moment al een lopende praktijk hebt en je wilt hierin een volgende stap zetten is het goed om opnieuw te bekijken of je doelgroep nog wel bij je past.

 

2. Download en print het onderstaande werkblad uit en beantwoord de vragen om meer inzicht te krijgen in wie je wilt gaan helpen. 

3. Vanavond gaan we echt de diepte in op het gebied van verkoop. Danny geeft vanavond om 20:00 uur een exclusieve masterclass over hoe je moeiteloos kunt verkopen als coach tijdens 1 op 1 gesprekken, door het maken van een echte connectie met je potentiële klant. (inclusief: gratis beproefd salesscript voor coaches)

 

Deze masterclass wil je echt niet missen. Klik iets voor 20:00 uur vanavond op de onderstaande knop of op de link in de mail die je hebt ontvangen.

Danny start om 20:00. Je kunt al 10 min. van tevoren inloggen😊

Copyright © 2022 – Online Business Geheimen

Alle rechten voorbehouden