"Online Business Geheimen"

Je bent aangekomen bij dag 3 van de challenge! We hopen dat je al meer helderheid hebt waar je precies naartoe wilt met je business en dat je meer inzicht hebt gekregen in een marketingstrategie die online voor jou kan werken! Wil je een specifieke strategie met ons vormgeven voor jouw business, dan kun je een gratis ‘Level Up Sessie’ inplannen met Danny. Klik hieronder op de knop om te kijken of er nog ruimte is.

Daar gaan we!! Scroll naar beneden voor de video van dag 3.

Dag 1

vrij

Dag 2

vrij

Dag 3

Scroll naar beneden voor dag 3

Dag 4

Komt donderdag vrij

Dag 3: Zichtbaarheid: Hoe zet je jezelf goed neer?

Opdracht van vandaag

Vandaag gaan we het hebben over zichtbaarheid. Veel mensen vinden het lastig om zichzelf zichtbaar te maken. Daarnaast hebben de meeste geen idee waar te beginnen en hoe ze zichtbaarheid strategisch goed kunnen neerzetten, zodat het ook wat oplevert. Hier helpen we je bij! Hoe gaan we dat doen? De opdracht van deze dag is als volgt: 

Begin met het luisteren van de bovenstaande video. De video gaat over zichtbaarheid. Probeer te ontdekken welke vorm van zichtbaarheid er bij je past. Pak je telefoon en ga alvast oefenen, zodat je hierin alvast ‘vlieguren’ gaat maken. Je zult merken dat het steeds gemakkelijker gaat.


Gisteren tijdens de 2e Masterclass heeft Danny het strategische gedeelte al uitgelegd. Deze Masterclass kun je via de button hieronder terugkijken. 


Let op: Vanavond is er geen Live Masterclass. Morgenavond (donderdag) geeft Danny de laatste om 20:00 uur.

👇We zien je graag bij de volgende video👇

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Dag 4: De klant kiest jou!

Deze video komt donderdagochtend om 07:00 vrij!

Copyright © 2022 – Online Business Geheimen

Alle rechten voorbehouden