"Online Business Geheimen"

Lieve ondernemer, je bent bij dag 2 van de challenge belandt. Well done! Jij bent op weg naar het volgende ‘level’ in je business. We helpen je graag tijdens deze challenge om een business neer te zetten waar je hartje sneller van gaat kloppen, je schaalbare inkomsten kunt verdienen en jij impact kunt maken vanuit de potentie die je in jezelf voelt.

Daar gaan we!! Scroll naar beneden voor de video van vandaag.

Dag 1

Vrij!

Dag 2

Scroll door naar beneden om de video van dag 2 te bekijken

Dag 3

Komt woensdag vrij

Dag 4

Komt donderdag vrij

Dag 2: Focus op één ding

Opdracht van vandaag

Samen met Danny en mij ga jij jouw business opzetten of naar het volgende level helpen. Een business waar jouw hartje sneller van gaat kloppen, zodat je trots en gelukkig kunt zijn met wat je gaat neerzetten. Vandaag heeft alles te maken met Focus. Hoe specifieker je bent, des te meer kans op succes! Hoe kun je dit voor jezelf realiseren? De opdracht van deze dag is als volgt: 

1. Begin met het bekijken van de bovenstaande video. Vandaag starten we met een video met als thema ‘Focus op één ding’. 

 

Als je een nieuwe business wilt opzetten of je business wilt opschalen is het erg belangrijk om voldoende focus te hebben en al het andere wat niet bijdraagt te elimineren. Zo ook de focus op de juiste doelgroep. Dit zal er voor zorgen dat je jouw ideale klant naar je toe zal gaan trekken.

 

2. Download en print het onderstaande werkblad uit en beantwoord de vragen om meer inzicht en focus te krijgen in de stappen die je moet zetten om naar het ‘volgende level’ in je business te gaan.

3. Vanavond gaan we echt de diepte in op het gebied van strategie en marketing. Danny geeft vanavond om 20:00 uur een exclusieve masterclass over het ontwikkelen van een ’transformatie product’. 

 

Kort gezegd is dit een product om vertrouwen mee op te bouwen bij mensen die jou in eerste instantie nog helemaal niet kennen. Hoe pak je dit nu online aan? 

 

Deze masterclass wil je echt niet missen. Klik iets voor 20:00 uur vanavond op de onderstaande knop of op de link in de mail die je hebt ontvangen.

Danny start om 20:00. Je kunt al 10 min. van tevoren inloggen😊

👇We zien je graag bij de volgende video👇

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Dag 3: Zichtbaarheid: Hoe zet je jezelf online goed neer?

Deze video komt woensdagochtend om 07:00 vrij!

Copyright © 2022 – Online Business Geheimen

Alle rechten voorbehouden