"Online Business Geheimen"

Lieve ondernemer, super goed dat je meedoet. Jij bent op weg naar het volgende ‘level’ in je business. We helpen je graag tijdens deze challenge om een business neer te zetten waar je hartje sneller van gaat kloppen, je schaalbare inkomsten kunt verdienen en jij impact kunt maken vanuit de potentie die je in jezelf voelt.

Daar gaan we!! Scroll naar beneden voor de video van vandaag.

Dag 1

Scroll naar beneden voor de eerste video en de 1e opdracht

Dag 2

Komt dinsdag vrij

Dag 3

Komt woensdag vrij

Dag 4

Komt donderdag vrij

Dag 1: Bouw een nieuwe toekomst

Opdracht van vandaag

Je mag trots zijn op jezelf dat je deze stap gezet hebt. Samen met Danny en mij ga jij jouw business opzetten of naar het volgende level helpen. Een business waar jouw hartje sneller van gaat kloppen, zodat je trots en gelukkig kunt zijn met wat je gaat neerzetten. Hoe gaan we dat doen? De opdracht van deze dag is als volgt: 

1. Begin met het luisteren van de bovenstaande video. Vandaag starten we met een video met als thema ‘Jouw Brandend Verlangen’. Als je een nieuwe business wilt opzetten of je business wilt opschalen is het erg belangrijk om weer terug te gaan naar de basis en deze basis aan te passen voor de nieuwe stappen die je wilt zetten. 


Want elke nieuwe fase in je bedrijf heeft weer een andere strategie en aanpak nodig. En waar moet je dan beginnen? Omdat de online wereld best als overweldigend kan ervaren helpen we je hierbij. Stap voor stap bouwen we samen de basis voor succes!


2. Download en print het onderstaande werkblad uit en beantwoord de vragen om meer inzicht te krijgen in de stappen die je moet zetten om naar het ‘volgende level’ in je business te gaan.

3. Vanavond gaan we echt de diepte in op het gebied van strategie en marketing. Danny geeft vanavond om 20:00 uur een exclusieve masterclass over hoe je op een authentieke manier je zichtbaarheid kunt vergroten, waardoor je gemakkelijk opvalt tussen je concurrenten. Deze masterclass wil je echt niet missen. Klik iets voor 20:00 uur vanavond op de onderstaande knop of op de link in de mail die je hebt ontvangen.

Danny start om 20:00. Je kunt al 10 min. van tevoren inloggen😊

👇We zien je graag bij de volgende video👇

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Dag 2: Focus op één ding

Deze video komt dinsdagochtend om 07:00 vrij!

Copyright © 2022 – Online Business Geheimen

Alle rechten voorbehouden