Doorbreek in 3 stappen je stress en spanningspatroon en ontdek hoe je INSTANT meer Rust, Focus en Overzicht kunt realiseren

Vraag hieronder de gratis minicursus “Nooit meer stress” aan en zet de eerste stap naar meer rust en kalmte.

Ik schrijf me in voor de mailinglijst en ontvang graag de minicursus “Nooit Meer Stress”

Beleef een mini-transformatie

Gedurende 4 dagen ontdek je de “Kracht van Kalmte” die mij meer rust, vrijheid, leiderschap, focus en impact hebben opgeleverd. Ik ontdekte dit tijdens mijn periode bij de Nederlandse Commando’s en als trauma verpleegkundige.

 

Je ontvangt gedurende 4 dagen elke dag een video waarin ik de skill van kalmte, tips en oefeningen met je deel. Deze videos ontvang je in je mailbox.

 

Dit alles zodat je kunt afrekenen met stress en spanning en je verlangen naar meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam werkelijkheid wordt.

Wat kun je de komende dagen verwachten:

Na aanmelding kun je direct starten met de minicursus om meer rust en overzicht in je leven te creëren, zodat je slimme en leuke keuzes kunt maken in je leven.

 

Wil je deze bijzondere reis maken? Geef je dan hieronder op om GRATIS te starten met de minicursus, die je meer vrijheid, leiderschap, focus en impact op gaan leveren!  

Ik schrijf me in voor de mailinglijst en ontvang graag de minicursus “Nooit Meer Stress”

Iemand die de skill van kalmte kent die:

De "Nooit Meer Stress" minicursus is voor mensen die:

Dus ben je klaar om jouw volgende stap te zetten?

Vraag dan hieronder de minicursus “Nooit Meer Stress” aan.

Ik schrijf me in voor de mailinglijst en ontvang graag de minicursus “Nooit Meer Stress”

Ik ben Danny Matthijs vader van 2 prachtige kinderen, zoon Keanu (13) en dochter Fayén (8) en ex-commando van de Nederlandse Special Forces.

 

Door schade en schande tijdens extreme situaties heb ik het deze mini cursus ontwikkeld om mensen zoals jij te helpen. Hierin ontdek je technieken die ik op het hoogste niveau gebruikte tijdens stressvolle situaties om meer rust en kalmte te bewaren.

 

Je ontdekt hoe jij kalm kunt worden en in elke situatie de helicopterview kunt pakken. Hierdoor het leven leiden dat je wilt, met veel vrijheid, meer energie en je een geweldig persoon kunt zijn voor jezelf en voor je omgeving.

 

De ontdekking van de technieken die je in dit programma leert gingen niet over één nacht ijs. Ik was 1 van de 5 burgers (van totaal 130) die de eindstreep van de Commando Opleiding haalde. Tijdens vele situaties verloor ik de controle over mezelf. Ik moest leren om me staande te houden.

 

Niet alleen tijdens mijn periode bij de commando’s, maar ook in de periode daarna als vader, echtgenoot en ondernemer ben ik regelmatig kopje onder gegaan. Ik weet hoe dit voelt en hoe dit je kan beheersen en je een onmachtig gevoel geeft. 

 

De antwoorden lagen niet voor het oprapen, maar ik voelde dat ik hier meer over wilde weten. In de periode daarna ben ik vele aanvullende opleidingen gaan volgen die gaan over stress, angst en spanning.

 

Nu kan ik met volle trots zeggen dat ik een energieke, kalme en leuke persoon ben, die zijn dingen op orde heeft. Er écht voor anderen kan zijn.

 

Een helper ben ik mijn hele leven geweest dus alles viel uiteindelijk samen voor me. Een heerlijk gevoel!

 

Ik hoop dat ik de persoon mag zijn die ook jou een duwtje in de goede richting kan geven. De mini cursus helpt je écht, is puur en oprecht en volledig uit de praktijk! Schrijf je hieronder even in.

Ik schrijf me in voor de mailinglijst en ontvang graag de minicursus “Nooit Meer Stress”

© 2021 Dannymatthijs.nl
Privacy PolicyDisclaimerOver Danny