Gratis Training: Hoe je moeiteloos kunt verkopen tijdens 1 op 1 gesprekken door het maken van een echte connectie

Connect!

Tijdens de vele sales gesprekken die ik de afgelopen 10 jaar heb gedaan ontdekte ik een methode die goed bij mij paste. In de beginperiode vond ik sales eerlijk gezegd maar niets. Verkopen assiocieerde ik met gladde praatjes, pushy gesprekken en verkooptrucjes.

 

In de jaren daarna leerde ik een andere methode van mijn mentor Eelco de Boer waarin ik leerde om een echte pure connectie te maken.

 

Dit implementeerde ik vervolgens in mijn eigen salesmethode. Dit zorgde ervoor dat ik sales leuk begon te vinden. De verkoop werd een logisch gevolg van de connectie die ik maakte in de gesprekken. 

 

Graag wil ik deze methode aan je doorgeven. Jou ook anders tegen verkoop aan te laten kijken, waardoor je samenwerkingen kunt realiseren die je een gevoel van voldoening geven. 

 

Iemand die deze methode beheerst, die:

Tijdens de masterclass breng ik je naar het volgende level als het gaat over jouw ontwikkeling in verkopen. Je zult merken dat je verkopen leuk gaat vinden, je bijzondere gesprekken gaat voeren, waarbij de focus ligt op connectie in plaats van de verkoop zelf. Hierdoor ben en blijf je authentiek en zal je betere resultaten gaan bereiken in je business.

 

 

Geef je hieronder op voor de gratis training “Moeiteloos Verkopen” op donderdag 17 maart om 20:00👇

© 2022 Dannymatthijs.nl

Privacy Policy
Disclaimer
Over Danny