"Word jij een Superheld in je eigen Coachingsbusiness?
Meer Impact & Bedrijfsresultaat als Coach dankzij de LevelUp Mini Cursus!"

Geef je hieronder op voor de gratis LevelUp Mini Cursus! 👇

De "LevelUp Mini Cursus"

Tijdens deze bijzondere cursus ontdek je in 4 stappen:

✅ hoe je jouw ‘Heroes Journey’ (jouw verhaal) in je marketing kunt implementeren om je zichtbaarheid op een authentieke manier te vergroten. Hierdoor val je op tussen je concurrenten en trek je meer ideale klanten aan.

✅ hoe je door het toevoegen van een online component, zoals bijvoorbeeld een online programma, workshop, mastermind of een online masterclass een gezonde onderstroom aan inkomsten kunt gaan opbouwen.

✅ hoe je moeiteloos kunt verkopen als coach (inclusief beproefd sales script) en hogere prijzen kunt vragen voor je trajecten door het maken van een echte connectie met je potentiële klant.

✅ ik deel mijn online coach business strategie met je en hoe je deze technisch en geautomatiseerd kunt inrichten voor je eigen praktijk.

 Als BONUS ontdek je:

✅ de grootste kans voor jou op dit moment als coach en waarom nog relatief weinig coaches in Nederland dit doen.

✅ hoe je op automatische piloot nieuwe aanvragen binnen krijgt van je ideale cliënten.

✅ hoe je heel gemakkelijk je concurrenten voorbij kunt gaan door het toepassen van Storytelling (op de juiste manier).

Dit alles, zodat jij je met name kunt blijven focussen op het coachen van mensen, die zelf de held worden in hun eigen leven.

Gedurende de cursus sta ik dagelijks voor je klaar en help ik je verder. We bouwen samen een compleet strijdplan om dit voor je praktijk in te richten. Dit brengt je naar een level als coach waar je trots op kunt zijn!

De cursus bestaat uit 4 unieke onderdelen en je krijgt direct toegang. Je kunt hem in je eigen tijd en tempo volgen.

Dus ben je klaar om naar het volgende “Level” in je business te gaan en een Superheld in je eigen praktijk te worden? Geef je dan hieronder op voor deze bijzondere cursus.

"Danny ziet dingen die je zelf mogelijk niet ziet"

Ik werk nu al een paar jaar met Danny en om hem in mijn "hoek" te hebben staan is fantastisch.

Hij is een echte leider en een ware "Calm Commando". Iemand 100% kunnen vertrouwen is van enorm belang wanneer je als ondernemer verder wilt groeien en de loyaliteit, verantwoordelijkheid en rust zorgen ervoor dat Danny voor mij en mijn hele team van onschatbare waarde is.

Danny ziet dingen die je zelf mogelijk niet ziet, is eerlijk op een fijne manier, is een goede coach en hij zorgt ervoor dat je gewoon verder komt.

Zijn Friese nuchterheid en eerlijkheid gecombineerd met zijn ervaring, kennis en natuurlijk een hart van goud is voor mij een epic combinatie gebleken. Thanks Danny!

Eelco de Boer

Geef je hieronder op voor de gratis LevelUp mini cursus! 👇