Ontdek jouw Inner Commando!​

Wat zou het voor jou betekenen als je meer leiderschap, rust en vrijheid in je leven zou ervaren?

Na 12 jaar bij Defensie te hebben gezeten, waaronder een functie bij de Nederlandse Special Forces als Commando, stortte ik mij op het coach vak als ondernemer. Ik was al een geruime tijd op zoek naar VRIJHEID. Vrijheid om te werken en wonen waar ik wilde, maar ook financiële vrijheid en de vrijheid om mijn eigen keuzes te maken. Toen ik hier ook anderen in ging begeleiden en ook zij hierin successen behaalden, wist ik dat ik mijn missie had gevonden!

Wil je een "Special Forces Mindset" creëren?

Ben je coach en wil je naar het volgende level in je business?

Wat je van mij kunt verwachten...

Ik geloof dat je het meeste resultaat bereikt in je leven door regelmatig UIT te staan om daarnaast vol AAN te kunnen staan als dat echt nodig is. Ik noem het de Monnik en de Warrior. Door deze “Special Forces Mindset” te combineren met slimme strategieën om je leven of business te verbeteren is een gouden combinatie gebleken voor een geweldig leven. 


Ik biedt informatie en trajecten voor mensen die een “Special Forces Mindset” willen creëren en specifiek voor coaches die dit willen toepassen in hun business in combinatie met strategieën die wederkerende klanten en inkomsten opleveren. Kies hierboven of je hierover meer wilt ontdekken.