Money Mindset Change

Onbetaalbaar

Op welk level waardeer jij jezelf nu? En gun jij jezelf op een dieper niveau wel High End Klanten? Tijdens de Bootcamp gaan we aan de slag met jouw Money Mindset en rekenen af met alle blokkades die er in jou bestaan om voor High End te gaan.

High End Offers

Onbetaalbaar

Misschien heb je het gevoel dat je een heel complex aanbod in elkaar moet zetten of dat High End Ondernemen veel meer tijd kost, omdat je hogere prijzen vraagt. Niets is minder waar! Tijdens de Bootcamp gaan we aan de slag met het ontwikkelen van jouw High End Offer.

High End Verkopen

Onbetaalbaar

Tijdens de Bootcamp ontvang je een beproefd salesscript om op een ontspannen manier een hoog geprijsd aanbod te verkopen. Dit op een manier waarin de samenwerking die ontstaat een logisch gevolg is van de connectie die tijdens het gesprek ontstaat. 

High End Leads

Onbetaalbaar

Waar zit de top 15% van de markt? Waar vind ik High End klanten? Tijdens de Bootcamp ga ik je alles vertellen over hoe je leads kunt krijgen voor je High End Aanbod en welke strategieën slim zijn om te hanteren. 

High End Bootcamp 'Point Of No Return'

(waarde € 197,00)

Tijdens de Bootcamp maken we samen jouw High End Plan. Het is een praktische implementatie sessie. We nemen je mee in de wereld van high end ondernemen met alle stappen die nodig zijn om dit voor jezelf in te richten. (Live Zoom sessie van 1,5 uur)

Werkboek: Point Of No Return

Je ontvangt het werkboek “Point Of No Return”. Dit werkboek helpt je om de nodige stappen te zetten en de juiste focus te houden richting jouw High End Bedrijf. Het werkboek zit vol direct toepasbare waardevolle tips en strategieën die op dit moment goed werken in de markt.

BONUS: Training "Connect to High End"

(waarde € 127,00)

Je ontvangt de training “Connect to High End”.  Hierin ontdek je de 9 connect elementen voor aantrekken van een High End doelgroep en het opbouwen van ‘High End Vertrouwen’.

BONUS: 1 op 1 Sessie (45 minuten)

(waarde € 297,00)

Tijdens dit persoonlijke gesprek bekijken we waar je nu staat, welke stappen je hebt te zetten naar een High End Business en welke strategie je het beste kunt hanteren voor jouw business.