GEDRAGEN WORDEN DOOR JE BEDRIJF EN WERKEN MET DE LEUKSTE KLANTEN TEGEN HIGH END PRIJZEN

BEKIJK HIERONDER DE ÉÉNMALIGE AANBIEDING

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Het playbook dat je zojuist hebt aangevraagd is naar je onderweg.

De meeste ondernemers verdienen veel te weinig, maken veel te veel uren en ploeteren voort, niet wetende dat er een geheel nieuw ‘level’ voor hun beschikbaar is.

 

Afgelopen zomer was ik samen met Eelco de Boer op Bonaire bij een Mastermind met een klein groepje topondernemers. Later die week zouden we doorvliegen naar Curaçao om het event LIBERATED op te zetten voor ruim 200 ondernemers.

 

Ik ontdekte tijdens de Mastermind dat problemen die ondernemers in de top ervaren niet eens zo heel veel verschillen van de ‘gemiddelde’ ondernemer. Vaak is er een gebrek aan ‘het grotere plaatje’. We hebben allemaal zo onze blinde vlekken. Het kan life changing zijn als iemand anders jouw volledige potentie ziet en je deze spiegelt.

 

De meeste ondernemers voelen veel, maar denken en ondernemen te klein. Ze voelen in zichzelf een groter potentieel, maar breken niet door het ‘gemiddelde’.

 

Ze blijven ploeteren, maken het veel te complex voor zichzelf door de verkeerde mensen te helpen, tegen veel te lage tarieven. Niet wetende dat er een geheel ‘nieuw level’ voor hun beschikbaar is!

 

Hierdoor werken ze zichzelf tegen omdat ze continu consessies moeten doen op andere levensgebieden. Ondernemers zijn vaak compleet verzand in DOEN in plaats van ZIJN. Hierdoor ver afgedwaald van de volledige potentie. Hiervoor ben je toch geen ondernemer geworden?

 

Tijdens de Mastermind werd mij één ding heel erg duidelijk. High End Ondernemen is een keuze!

 

De keuze om niet langer ‘slaaf’ te zijn van de business die je zelf hebt gecreëerd. De keuze om prijzen te vragen voor jouw producten of diensten die je waard bent. En de keuze om je business en leven zo in te richten, zodat je de vrijheid ervaart die je verdiend.

 

Versimpelen was vaak de oplossing. Dit is wat High End Ondernemen zo bijzonder maakt. Een zo clean mogelijke JIJ en een business met een zo groot mogelijk rendement. Het spelen met de gedachte van een High End Aanbod en het gedragen worden door de groep, zorgde ervoor dat in de maanden erna honderdduizend euro trajecten werden verkocht.

 

Ik nodig je uit om vandaag ‘High End Ondernemen’ jouw missie te maken. Dit kan leuker, gemakkelijker en sneller dan je nu mogelijk denkt. Start vandaag jouw ‘High End Klanten Groeimissie’!

 

Ik nodig je uit om samen een high end doorbraak te realiseren die voorbij gaat aan het gefrustreerde gemiddelde. We gaan voorbij aan de grens van 100.000 euro en/of als je door wilt groeien naar 1 miljoen. Plan daarom nu hieronder jouw “High End Klanten Groei Missie”!

"Het is een verademing om te werken met de beste klanten tegen high end prijzen"

ALLES START MET EEN STAPPENPLAN DIE VOOR JOU WERKT!

"Maak high end jouw groeimissie!"

Waarschijnlijk ben je een held in het helpen van mensen. Inhoudelijk sterk, super creatief en voel je een enorme potentie en drive in jezelf om een geweldige business neer te zetten.

 

Deze eigenschappen zijn geweldig, maar er is meer nodig om een High End Business neer te zetten en de top 15% van de markt te bereiken en te bedienen.

 

Zonder de juiste groeistrategie blijf je hangen op het gemiddelde. Dit is frustrerend, want je voelt dat er zoveel meer in je zit.

 

Ook ikzelf worstelde hiermee en heb het geluk gehad om mee te mogen kijken en werken aan enorme groei strategieën van grote online ondernemers. Zo ben ik jarenlang rechter hand geweest van Eelco de Boer. Hij heeft mij de fijne kneepjes van het vak geleerd.

 

Eelco is een meester op het gebied van een business in te richten op eigen voorwaarden.

High End ondernemen is waar ik me de afgelopen jaren op heb gefocust. Hierdoor heb ik de rust en ruimte die ik nodig heb. Het zorgt voor next level omzetten, hele toffe samenwerkingen en meer diepgang in mijn privé-leven met de mensen waarvan ik houd.

"High End Ondernemen kun je leren!"

Toen ik 12 jaar geleden mijn eerste onderneming startte wist ik niet wat er allemaal mogelijk was. Ik begon uiteraard ergens en ik was blij met mijn eerste klanten. Niet wetende dat ik mezelf al vanaf het eerste moment ‘uit de markt’ prijste.

 

Mijn prijzen waren lang niet in verhouding met de waarde die ik gaf. Dit resulteerde in vele uren hard werken voor te weinig omzet. Dit frustreerde. En dit had negatieve invloed op al mijn levensgebieden.

 

Waarom zou je 50 klanten helpen voor 1000 euro als je er ook 5 kunt helpen voor 10.000 euro? Dit klinkt misschien te makkelijk, maar dit is wel de realiteit. 

 

De grootste frustratie van ondernemers die ik spreek is dat ze zichzelf ‘kapot’ werken voor veel te weinig. Hierdoor altijd tegen een grens aanlopen, leeglopen qua energie en altijd aan het leuren zijn voor nieuwe ‘gemiddelde’ klanten. Ze nemen zichzelf niet serieus genoeg of onderwaarderen zichzelf.

 

Het is tijd om jezelf ‘High End’ neer te zetten, hierin de juiste klanten naar je toe te trekken en je bedrijf zo in te richten dat ruimte en lucht oplevert. Hierdoor breek je door het gemiddelde, betalen klanten wat je waard bent en ervaar je rust en ruimte in je business en privé-leven. 

"In Alignment met
High End Ondernemen!"

"Maak High End jouw nieuwe standaard!"

Jij kunt nu de keuze maken om niet langer low end klanten te bedienen. Deze klanten kosten vaak de meeste energie en leveren weinig waardering op omdat ze jou niet op waarde schatten.

 

Je kunt nu stoppen met het hanteren van lage tarieven en je een slag in de rondte te werken. Dit frustreert niet alleen jou, maar ook je omgeving.

 

High End Ondernemen doe je vanuit een staat van ZIJN. Ga staan voor wie je bent en werk vanuit jouw voorwaarden.

 

Dit alles start met een plan en ik wil je daar graag bij helpen. In een select groepje van ambitieuze ondernemers, maak jij je plan tijdens de ‘High End Bootcamp’. We gaan samen actief aan de slag, ontvangt de strategie, alle stappen en tools, direct toepasbaar voor jouw High End Business. 

 

Klik op de button om jouw ‘High End Groeimissie te starten’. 

"Dit is wat je krijgt"

Money Mindset Change

Onbetaalbaar

Op welk level waardeer jij jezelf nu? En gun jij jezelf op een dieper niveau wel High End Klanten? Tijdens de Bootcamp gaan we aan de slag met jouw Money Mindset en rekenen af met alle blokkades die er in jou bestaan om voor High End te gaan.

High End Offers

Onbetaalbaar

Misschien heb je het gevoel dat je een heel complex aanbod in elkaar moet zetten of dat High End Ondernemen veel meer tijd kost, omdat je hogere prijzen vraagt. Niets is minder waar! Tijdens de Bootcamp gaan we aan de slag met het ontwikkelen van jouw High End Offer.

High End Verkopen

Onbetaalbaar

Tijdens de Bootcamp ontvang je een beproefd salesscript om op een ontspannen manier een hoog geprijsd aanbod te verkopen. Dit op een manier waarin de samenwerking die ontstaat een logisch gevolg is van de connectie die tijdens het gesprek ontstaat. 

High End Leads

Onbetaalbaar

Waar zit de top 15% van de markt? Waar vind ik High End klanten? Tijdens de Bootcamp ga ik je alles vertellen over hoe je leads kunt krijgen voor je High End Aanbod en welke strategieën slim zijn om te hanteren. 

High End Bootcamp 'Point Of No Return'

(waarde € 197,00)

Tijdens de Bootcamp maken we samen jouw High End Plan. Het is een praktische implementatie sessie. We nemen je mee in de wereld van high end ondernemen met alle stappen die nodig zijn om dit voor jezelf in te richten. (Live Zoom sessie van 1,5 uur)

Werkboek: Point Of No Return

Je ontvangt het werkboek “Point Of No Return”. Dit werkboek helpt je om de nodige stappen te zetten en de juiste focus te houden richting jouw High End Bedrijf. Het werkboek zit vol direct toepasbare waardevolle tips en strategieën die op dit moment goed werken in de markt.

BONUS: Training "Connect to High End"

(waarde € 127,00)

Je ontvangt de training “Connect to High End”.  Hierin ontdek je de 9 connect elementen voor aantrekken van een High End doelgroep en het opbouwen van ‘High End Vertrouwen’.

BONUS: 1 op 1 Sessie (45 minuten)

(waarde € 297,00)

Tijdens dit persoonlijke gesprek bekijken we waar je nu staat, welke stappen je hebt te zetten naar een High End Business en welke strategie je het beste kunt hanteren voor jouw business.

Maak de keuze voor High End Ondernemen en te gaan staan voor je waarde. 

 

High end ondernemen brengt je in lijn met de potentie in jezelf. Hierdoor kun je werken met de leukste klanten die jouw waarde zien en hier graag voor betalen.

 

Je komt in lijn met je financiële ambities en je speelt tijd vrij voor belangrijke dingen in je leven zoals je gezin, vrienden en familie.

 

Start je ‘High End Groeimissie’ en wordt bij de hand genomen om hierin de stappen te gaan zetten. Klik op de button om jouw ‘High End Groeimissie’ te starten. Nu voor een speciale actieprijs.

SPECIALE ACTIEPRIJS
497

27 EURO

Klik op de button om jouw High End Groeimissie te starten!

Over Danny

Danny’s levensavontuur begon bij Defensie waar hij op zijn 18e één van de jongste ‘Commando’s’ uit de geschiedenis werd bij de Special Forces van Nederland. Hij werkte samen met de top in de wereld van speciale éénheden.

 

Deze ervaring stopte toen hij zelf vader werd en zijn prioriteiten verschoven. Hij dook het ondernemerschap in, zette meerdere bedrijven op en kwam al snel in contact met de online top in de wereld. De afgelopen 6 jaar werkte hij als rechterhand van Eelco de Boer. Eelco hielp hem de fijne kneepjes van het vak te leren. Hieruit ontwikkelde Danny zijn eigen methodes en strategieën.

 

De afgelopen 11 jaar heeft hij vele ondernemers mogen helpen met High End Ondernemen vanuit een Ziel Gedragen Marketing Strategie. Zijn achtergrond als ‘Special Forces Commando’ helpt hem de stok achter de deur te zijn voor ondernemers om het maximale uit hun leven en business te halen.

Ik werk nu al een paar jaar met Danny en om hem in mijn “hoek” te hebben staan is fantastisch.

 

Hij is een echte leider en een ware “Calm Commando”. Iemand 100% kunnen vertrouwen is van enorm belang wanneer je als ondernemer verder wilt groeien en de loyaliteit, verantwoordelijkheid en rust zorgen ervoor dat Danny voor mij en mijn hele team van onschatbare waarde is.

 

Danny ziet dingen die je zelf mogelijk niet ziet, is eerlijk op een fijne manier, is een goede coach en hij zorgt ervoor dat je gewoon verder komt.

 

Zijn Friese nuchterheid en eerlijkheid gecombineerd met zijn ervaring, kennis en natuurlijk een hart van goud is voor mij een epic combinatie gebleken. Thanks Danny!

Eelco de Boer

SPECIALE ACTIEPRIJS
497

27 EURO

© 2023 Dannymatthijs.nl

Privacy Policy
Disclaimer
Over Danny