Deze aanbieding is bijna voorbij!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Nieuw Online Programma:

"Ontdek Binnen 4 weken Om Kalm Te Worden In Werkelijk Elke Situatie"

"Gebruik deze technieken die op het hoogste niveau gebruikt worden in stressvolle situaties om meer rust en kalmte te bewaren in jouw dagelijks leven"

Denk je dat het mogelijk is voor je? Meer rust, leiderschap en impact in je leven?

In de jaren heb ik honderden mensen begeleid, en daarbij viel me altijd één ding heel sterk op; Mensen waren toe aan verandering. De situatie waarin ze nu zaten gaf een onrustig gevoel en onvrede in zichzelf. Ze voelden zich hierdoor verre van VRIJ.

 

Ze voelden zich gestresst, oververmoeid, ongelukkig en soms eenzaam. Al deze dingen zorgden ervoor dat ze in een “gevangen patroon” zaten. Daardoor lukte het niet om daadwerkelijk te veranderen. 

 

Op het moment dat je onrust, onvrede, spanning of angst ervaart, heb je een snelle ademhaling, een snelle hartslag en een hogere bloeddruk. Je lichaam voelt onrustig, je kunt moeilijk stil zitten en je bent op zoek naar afleidingen. Je lichaam is verre van “Calm”. Hierdoor zit je in een overlevingsstand en ben je “ingesteld” op gevaar.

 

Het gevolg is dat je geen overzicht meer hebt, je geen kansen meer ziet en je hebt minder positieve gedachten. Logisch…

 

Misschien herken je dit en ben jij zelf ook toe aan verandering.

Als het antwoord hierop “JA” is, ben je op de juiste pagina terecht gekomen 🙂

 

Je kunt de situatie waar je in zit namelijk veranderen.

 

Dit kan gemakkelijker dan je denkt…

 

Sneller dan je denkt…

 

En veel kalmer dan je nu denkt…

 

Waar de meeste coaches je zullen proberen in beweging te brengen, zoals een kat die in het nauw sprongen maakt, denk ik dat het veel slimmer is om eerst terug te gaan naar de basis in jezelf en de “Calm Down Skill” aan te leren.

 

Als jij denkt dat verandering voor jou mogelijk is en je herkent je in de bovenstaande situatie(s), dan is dit programma speciaal voor jou.

 

Bekijk je dit allemaal sceptisch en geloof je er niet in, dan is dit programma helaas niet voor jou. Je kunt niet veranderen als je er zelf niet in gelooft. Dit programma is helaas niet voor iedereen…

Ontdek het Calm Down Programma

Normale prijs Calm Down Programma: €397,00

Jouw introductieprijs: 77 EUR

Wanneer je mijn programma volgt, dan ontdek je de skill van kalmte.
Iemand die de skill van kalmte beheerst, die:

Dit programma is voor mensen die:

Weet je genoeg?

"Ontdek praktische skills en oefeningen die ik zelf leerde tijdens mijn periode bij de commando's en als trauma verpleegkundige"

Danny Matthijs, ex-commando en trauma verpleegkundige

Ik ben Danny Matthijs vader van 2 prachtige kinderen, zoon Keanu (13) en dochter Fayén (8) en ex-commando van de Nederlandse Special Forces.

 

Door schade en schande tijdens extreme situaties heb ik het “Calm Down Programma” ontwikkeld om mensen zoals jij te helpen. In dit programma ontdek je technieken die ik op het hoogste niveau gebruikte tijdens stressvolle situaties om meer rust en kalmte te bewaren.

 

Met dit programma kun je in 4 weken leren hoe jij kalm kunt worden en in elke situatie de helicopterview kunt pakken. Hierdoor het leven leiden dat je wilt, met veel vrijheid, meer energie en je een geweldig persoon kunt zijn voor jezelf en voor je omgeving.

 

Tevens ontvang je bij dit programma 3 bonussen voor als je dit hebt bereikt. Met deze aanvullende programma’s ontdek je wie je bent, wat je wilt en hoe je gehoor kunt geven aan de potentie die er in jou schuilt.

 

De ontdekking van de technieken die je in dit programma leert gingen niet over één nacht ijs. Ik was 1 van de 5 burgers (van totaal 130) die de eindstreep van de Commando Opleiding haalde. Tijdens vele situaties verloor ik de controle over mezelf. Ik moest leren om me staande te houden.

 

Niet alleen tijdens mijn periode bij de commando’s, maar ook in de periode daarna als vader, echtgenoot en ondernemer ben ik regelmatig kopje onder gegaan. Ik weet hoe dit voelt en hoe dit je kan beheersen en je een onmachtig gevoel geeft. 

 

De antwoorden lagen niet voor het oprapen, maar ik voelde dat ik hier meer over wilde weten. In de periode daarna ben ik vele aanvullende opleidingen gaan volgen die gaan over stress, angst en spanning.

 

Nu kan ik met volle trots zeggen dat ik een energieke, kalme en leuke persoon ben, die zijn dingen op orde heeft. Er écht voor anderen kan zijn.

 

Een helper ben ik mijn hele leven geweest dus alles viel uiteindelijk samen voor me. Een heerlijk gevoel!

 

Ik hoop dat ik de persoon mag zijn die ook jou een duwtje in de goede richting kan geven. Het programma helpt je écht, is puur en oprecht en volledig uit de praktijk!

Hoe ziet het programma eruit?

Het online Calm Down Programma bestaat uit 4 delen die je wekelijks ontvangt. Je volgt het programma waar, wanneer en hoe vaak je maar wilt. Je blijft gewoon toegang houden tot het programma.

 

Na aanschaf ontvang je de inlogcodes en krijg je direct toegang.

 

Heb je het nu een beetje te druk met vanalles, dan is het in eerste plaats een múst om het programma aan te schaffen 😉 Je kunt gewoon starten wanneer je maar wilt. Het programma creëert tijd.

Hoofdstuk 1: Vertragen van vitale functies

In het eerste gedeelte van het programma ontdek je middels praktische oefeningen hoe je je lichaam in een staat van slimme kalmte kunt transformeren.

 

Slimme kalmte staat voor controle in je lijf én controle over je gedachten. Je ervaart rust en overzicht. Daarnaast bouw je zelfvertrouwen op. Je lichaam wordt van binnenuit en van buitenaf gevoed. Je voelt je één met je lichaam.

Hoofdstuk 2: Vertragen van gedachten

In dit gedeelte van het programma creëer je rust en overzicht in je gedachten. Je leert denken over je denken. Dit zorgt voor controle in de dingen die jij graag wilt doen. Je ziet meer mogelijkheden en kansen. Het wordt gemakkelijker om de stappen te zetten die je nodig hebt. Daarnaast rekenen we af met perfectionisme, angst en uitstelgedrag. Je wordt meester over je gedachten.

Hoofdstuk 3: Vertragen van tijd

Meer tijd en energie voor de belangrijkste dingen in je leven. Dit is waar dit gedeelte van het programma om draait. We gaan aan de slag om quality time op te schalen in je leven en rekenen af met de dingen die je niet meer dienen. Dit programma geeft je letterlijk tijd terug. Je wordt minder geleefd, je moet minder en mag méér. Hierdoor maak je meer impact in jezelf en in je omgeving.

Succes Toolbox: Coach jezelf

Tot slot heb ik speciaal voor jou een toolbox ontwikkeld met coachtools die je kunt gebruiken om jezelf naar het volgende level in je leven te helpen. Het bevat krachtige tips en trucs om sneller naar jezelf en naar je doelen te bewegen. Ben je zelf coach, dan kun je deze tools ook inzetten om andere mensen te helpen.

Wil je deze bijzondere reis maken?

En er is meer...

Je krijgt er nu tijdelijk 3 hele toffe bonussen bij.

Bonus 1: Awake My Soul t.w.v. € 67,-

In dit programma ontdek jouw potentie en wat je het allerliefste wilt. Je krijgt meer inzicht in wie je diep van binnen bent, welke kant je op wilt en welke stappen je hierin hebt te zetten.

Bonus 2: Wake Up To Freedom €67,-

Met dit programma krijg je een stappenplan om datgene wat je wilt écht te gaan doen. Ik weet hoe belangrijk het is om in actie te komen. Met dit programma neem ik je bij de hand en zetten we samen de stappen die nodig zijn om jouw volle potentie te gaan benutten. Deze stappen geven je het gevoel dat je in beweging bent. Hierdoor kun je trots op jezelf zijn en groeit je zelfvertrouwen.

Bonus 3: Rituals Of Joy t.w.v. €67,-

Tijdens verschillende Masterclasses beoefenen we rituelen van wereldleiders om te blijven leven vanuit onze pure intenties. We bouwen aan een nieuwe frisse standaard die er voor zorgt dat je je leven lekker kan leiden en de dingen kunt doen waar je gelukkig van wordt.

Ontdek het Calm Down Programma

Normale prijs Calm Down Programma: €397,00

+ Gratis bonussen t.w.v.: €201,00

Jouw introductieprijs: 77 EUR 

Wat anderen zeggen over het programma

“Dit programma is voor mij echt heel waardevol.

 

Sinds ik het volg ervaar ik steeds meer kwaliteit in elk gebied van mijn leven. Ik voel me rustiger en ben aan de andere kant veel productiever en zelfverzekerder.

 

De persoonlijke voorbeelden zijn zeer inspirerend en de skills heel effectief.

 

Ik weet en voel nu wat mijn missie is💪

 

Respect Danny!🙏🏻”

 

Thomas

“Al scrollend op Facebook kwam ik op een dag het filmpje van Danny tegen. Het was precies wat ik op dat moment nodig had.
Zijn jonge, enthousiasmerende en oprechte uitstraling maakte mij nieuwsgierig naar zijn programma.

 

Ik ben zelf ook iemand van ‘doorgaan waar de anderen ophouden’. Ik heb echter iets zeer cruciaals geleerd van Danny: zelfdiscipline is een prachtige eigenschap, maar blijf daarnaast ook heel goed voor jezelf zorgen!!!! Anders gaat het niet werken!

 

Toen ik mijn autobiografische werk instuurde voor een schrijfwedstrijd, moest ik een half uur voor de deadline aan de woorden van Danny denken: “Soms moet je een beetje ‘sterven’ om je doel te bereiken…..daarna ben je blij, dat je het gedaan hebt.”

 

Ik wist dat ik niet bij de winnaars van de schrijfwedstijd zou horen, omdat het nog maar een eerste versie was. Het opsturen ‘an sich’ was voor mij eigenlijk het doel.

 

Juist door het ‘niet winnen’ van de wedstrijd is mijn doel behaald, omdat ik nu pas ECHT over mijn allerdiepste zieleroerselen kan schrijven, en mij NOG kwetsbaarder durf op te stellen. Dat boek wordt een keer uitgegeven; waar & wanneer dan ook!!!! En hiermee ga ik hoe dan ook anderen helpen, al zou het maar een persoon zijn!

 

Het zit/zat allemaal al in mij, maar Danny heeft mij een prachtige spiegel voorgehouden, gewoon om wie hij is, en omdat hij zijn hart volgt.
Dank je, Danny!!

 

Ik wens je heel veel plezier & succes met je mooie missie en je prachtige gezin!”


Lieve groetjes van Ester

Waarom je dit programma wilt volgen...

Je neemt even tijd voor jezelf en je leven en laat je inspireren om toffe nieuwe skills en oefeningen te ontdekken. Door deze nieuwe skills krijg je leiderschap over je leven, zodat je gelukkiger wordt en meer impact kan realiseren in jezelf en in de wereld om je heen.

 

Het programma is down to earth en super praktisch. Je hebt een strijdplan waarmee je de komende tijd aan de slag kunt gaan.

 

Je leert skills voor het leven.

 

Het is leuk! Je kunt het programma met een ‘knipoog’ volgen.

 

Je voelt dat je het niet alleen hoeft te doen.

 

Je wordt er een betere collega, vriend, partner, papa of mama van.

 

Je verhoogt je standaard en krijgt een boost zelfvertrouwen.

 

Je zult per direct meer vrijheid ervaren.

 

Klik hier om van de tijdelijke aanbieding gebruik te maken

Veelgestelde vragen:

Wat als je nu denkt dat je hier nu even te weinig tijd voor hebt?

Je volgt het programma waar, wanneer en hoe vaak je maar wilt. Je behoudt gewoon al het materiaal waardoor je je eigen startmoment kunt bepalen. Als je voelt dat je druk en gespannen bent, komt dat doordat je je leven simpelweg verkeerd hebt ingericht. Hiermee gaan we in het programma aan de slag. Het programma creëert tijd voor je. Het beste is om je huidige structuur te doorbreken. Gewoon hier klikken en je commitment maken.

Ik heb het gevoel dat ik hier nu nog niet aan toe ben...

Deze gedachte komt omdat je je oncomfortabel voelt in de situatie waarin je nu zit. De truc is om simpelweg de beslissing te maken dat je je niet meer zo wilt voelen. Tijdens het programma gaan we hiermee aan de slag en zul je merken dat je zelfvertrouwen toeneemt. Gewoon hier aanmelden dus.

Waarom via een online training?

De kracht van een online programma is dat je kunt ‘halen’ wanneer je dit nodig hebt. Je kunt je eigen tempo bepalen en het programma waar en wanneer jou dat uitkomt volgen. Daarnaast blijft al het materiaal gewoon online beschikbaar. Eén van de bonussen, het coachingsmoment, plannen we ook op een moment dat het voor jou het beste uitkomt.

 

Wat ik je gun is dat je tijdens dit programma per direct minder stress in je leven zult ervaren, meer overzicht, duidelijkheid, rust, ruimte en connectie voelt. Je zult weer het gevoel ervaren van het hebben van een missie in je leven.

Calm down

Dit kan sneller dan je denkt.

 

Het kan gemakkelijker dan je denkt.

 

En kalmer dan je denkt.

 

Klik hier als ook jij dit bijzondere gevoel wilt ervaren…

 

Danny

Ontdek het Calm Down Programma

Normale prijs Calm Down Programma: €397,00

+ Gratis bonussen t.w.v.: €201,00

Jouw introductieprijs: 77 EUR

Garantie

Mocht je binnen 30 dagen na aanschaf het programma hebben gevolgd en geen resultaat hebben bereikt, dan krijg je direct je aankoopbedrag teruggestort op je rekening.  Geef je hier op

© 2023 Dannymatthijs.nl
Privacy Policy  Disclaimer  Over Danny