Ontdek hoe je met de "SKILL VAN KALMTE" INSTANT meer Rust, Focus en Overzicht kunt realiseren, dankzij de Calm Down Challenge.

Denk je dat het mogelijk is voor je? Meer RUST, FOCUS en OVERZICHT in je leven?

In de jaren heb ik honderden mensen begeleid, en daarbij viel me altijd één ding heel sterk op; Mensen waren toe aan verandering. De situatie waarin ze nu zaten gaf een onrustig gevoel en onvrede in zichzelf. Ze voelden zich hierdoor verre van VRIJ.

 

Ze voelden zich gestresst, oververmoeid, ongelukkig en soms eenzaam. Al deze dingen zorgden ervoor dat ze in een “gevangen patroon” zaten. Daardoor lukte het niet om daadwerkelijk te veranderen.

 

Op het moment dat je onrust, onvrede, spanning of angst ervaart, heb je een snelle ademhaling, een snelle hartslag en een hogere bloeddruk. Je lichaam voelt onrustig, je kunt moeilijk stil zitten en je bent op zoek naar afleidingen. Je lichaam is verre van “Calm”. Hierdoor zit je in een overlevingsstand en ben je “ingesteld” op gevaar.

 

Het gevolg is dat je geen overzicht meer hebt, je geen kansen meer ziet en je hebt minder positieve gedachten. Logisch…  

 

Misschien herken je dit en ben jij zelf ook toe aan verandering.

 

Wil je jouw potentie meer ruimte geven in je leven.

Jouw eigen stuk opschalen, waardoor je trots op jezelf kan zijn.

Meer in beweging zijn, creatief zijn en genieten van de belangrijkste dingen in je leven.  

 

Als het antwoord hierop “JA” is, ben je op de juiste pagina terecht gekomen 🙂  

 

Je kunt de situatie waar je in zit namelijk veranderen.

 

Dit kan gemakkelijker dan je denkt…  

 

Sneller dan je denkt…

 

En veel kalmer dan je nu denkt…  

 

Waar de meeste coaches je zullen proberen in beweging te brengen, zoals een kat die in het nauw sprongen maakt, denk ik dat het veel slimmer is om eerst een nieuwe standaard te bouwen die verandering mogelijk maakt. Hoe je dit kunt doen ontdek je tijdens “De Calm Down Challenge” 

 

Als jij denkt dat verandering voor jou mogelijk is dan gaat deze bijzondere challenge je de tools, skills en trics geven om dit te realiseren.

 

Bekijk je dit allemaal sceptisch en geloof je er niet in, dan is het beter om deze pagina weg te klikken en zitten we misschien op een andere golflengte. Deze challenge is niet voor iedereen…

Wanneer je "De Calm Down Challenge" volgt dan ontdek je de Kracht Van Kalmte, Jouw MONNIK. Iemand die deze kracht kent die:

"De Calm Down Challenge" is voor mensen die:

Weet je genoeg? Schrijf je dan hieronder GRATIS in voor deze bijzondere challenge! Je kunt direct starten.

Hoe ziet de challenge eruit?

Gedurende 4 dagen ontdek je de “Kracht van Kalmte” die mij meer rust, vrijheid, leiderschap, focus en impact hebben opgeleverd. Je ontvangt gedurende 4 dagen elke dag een video waarin ik deze skill, tips en oefeningen met je deel. Deze videos ontvang je in je mailbox.

 

Je ontdekt: 

Na aanmelding kun je direct starten met “De Calm Down Challenge” om meer rust en overzicht in je leven te creëeren, zodat je slimme keuzes kunt maken in je leven.

 

Wil je deze bijzondere reis maken? Geef je dan hieronder even op om GRATIS te starten met jouw Monnik, die ook jou meer vrijheid, leiderschap, focus en impact op gaan leveren!

© 2023 Dannymatthijs.nl
Privacy Policy  Disclaimer  Over Danny

Schrijf je hieronder in voor de calm down challenge