Ga voor AUTHENTIEKE MARKETING waarmee je LEUKE KLANTEN aantrekt die JOUW WAARDE zien en daar graag voor willen betalen!

"combineER ziel gedragen marketing met short video content"!

DOE MEE MET DE 6 WEEKSE "ZIEL GEDRAGEN MARKETING IMPLEMENTATIE BOOTCAMP"!

Dit levert de "Ziel Gedragen Marketing Bootcamp" je op:

ZICHTBAARHEID

Jouw zichtbaarheid en dat van je brand wordt een afspiegeling van wie jij diep van binnen bent. Daarnaast gaan we onze zichtbaarheid vergroten met Short Video Content. Ik train je om virale video’s te maken. We oefenen en implementeren het samen!

DIEPERE LAAG

Je ontdekt hoe je de diepere laag in jezelf kunt aanspreken. Zo wordt je marketing uniek. Hiermee trek je jouw ideale klant aan.

LEIDERSCHAP

Tijdens de Bootcamp daag ik je uit om echt te gaan staan voor wie je bent en wat jij hier te doen hebt. Je neemt een nieuwe standaard aan. Dit zorgt voor een nieuw level in je marketing en je bedrijf.

ZIELSGEDRAGEN BOODSCHAP

Je boodchap gaat een diepere laag in je volgers aanspreken, waardoor ze in beweging komen om samen met jou een volgende stap te zetten. Ze willen tot jouw wereld behoren. Ik begeleidt je in dit proces.

SHORT VIDEO CONTENT

Short Video Content is op dit moment de manier om snel te kunnen groeien met je bedrijf. Via deze manier groeide ik in 3 weken van 37 naar 1600+ volgers binnen 3 weken. Veel video’s gingen viraal en werden tienduizenden keren bekeken. Dit op alle Social Media Platformen. We gaan samen tijdens de Bootcamp een vergelijkbaar resultaat voor jouw business proberen te realiseren!

DE 9 CONNECTIE ELEMENTEN

We implementeren de  9 elementen van connectie die nodig zijn om het vertrouwen op te bouwen bij jouw ideale klant. Zo wordt je marketing uniek en een beleving. Je doelgroep gaat voelt een connectie met zichzelf en dat jij de juiste persoon bent om mee samen te werken. 

ADVERTENTIES

Tijdens de Bootcamp ontdek je een nieuwe manier van online adverteren via Short Video Content. Je krijgt de strategie, het script en samen zetten we stap voor stap de advertenties op. Hier begeleid ik je helemaal bij.

Magische Funnel

Samen bouwen we een simpele funnel waarin we het vertrouwen verder opbouwen bij de doelgroep die we hebben aangetrokken met onze Video Content en advertenties. Zo maken we de cirkel rond en kunnen we onze diensten verkopen.

Praktische informatie:

Over Danny

Danny was de eerste in Nederland die ‘online challenges’ toepaste als marketingmiddel om online klanten te krijgen. Hij gaf in 2012 zijn eerste online challenge via Facebook. Honderden mensen deden mee. Online marketing zit in zijn bloed.


Nu combineert Danny slimme marketing zijn strategieën met spiritualiteit. Hij vindt het belangrijk om diepgaande connecties te bouwen. Resoneren met de juiste doelgroep staat bij Danny op nummer 1. 


Om in 2023 goede marketing in te zetten, ontkomen we er niet meer aan om een dieper level in onszelf aan te spreken, aldus Danny.


Dankzij deze mooie combinatie heeft Danny vele ondernemers naar een volgend level kunnen helpen. Zelf deed hij 30K tot 50K lanceringen. The Sky Is The Limit! 


Naast deze mooie ervaringen was Danny de afgelopen 6 jaar ‘rechter hand’ van Eelco de Boer. Hierdoor was hij dicht betrokken tijdens vele events en masterminds, welke hem onschatbare ontwikkeling hebben opgelevert.


Danny is vader van zoon Keanu (15) en dochter Fayèn (10), getrouwd met zijn lieve vrouw Jaimey én wonen ze in het prachtige Friesland.

"Danny ziet dingen die je zelf mogelijk niet ziet"

Ik werk nu al een paar jaar met Danny en om hem in mijn “hoek” te hebben staan is fantastisch.

 

Hij is een echte leider en een ware “Calm Commando”. Iemand 100% kunnen vertrouwen is van enorm belang wanneer je als ondernemer verder wilt groeien en de loyaliteit, verantwoordelijkheid en rust zorgen ervoor dat Danny voor mij en mijn hele team van onschatbare waarde is.

 

Danny ziet dingen die je zelf mogelijk niet ziet, is eerlijk op een fijne manier, is een goede coach en hij zorgt ervoor dat je gewoon verder komt.

 

Zijn Friese nuchterheid en eerlijkheid gecombineerd met zijn ervaring, kennis en natuurlijk een hart van goud is voor mij een epic combinatie gebleken. Thanks Danny!

 

Eelco de Boer