LEVELS VAN BEWUSTZIJN
Ben jij een voeler, vormer of vervuller?

Het "Ziel Gedragen Marketing Stappenplan"

De meeste ondernemers vinden marketing & sales moeilijk, omdat ze de connectie met zichzelf niet altijd even goed voelen. Ze kijken teveel naar concurrenten en kopiëren marketing van anderen. Of ondernemers ontwikkelen zichzelf in een aantal jaar en de marketing ontwikkelt niet met hun mee. 

 

Wat er dan gebeurt is dat je marketing jezelf niet goed weerspiegeld. Hierdoor resoneert de doelgroep niet met jou of met je producten. De ziel is eruit. 

 

Ziel Gedragen Marketing reflecteert wie je nu bent en waar je voor staat. Om jouw boodschap te laten werken moet het jou en datgene waar je voor staat weerspiegelen.

 

Om zo’n Magisch Ziel Gedragen Meesterwerkje te ontwikkelen dat resoneert met je doelgroep is het van belang dat je mensen op een dieper niveau raakt. Op zielsniveau. 

 

Klik hieronder op de button om gratis het ‘Ziel Gedragen Marketing Stappenplan’ te downloaden.

The Shift - De Magische Funnel

Op dit moment vindt er een verschuiving plaats in de wereld op het gebied van marketing. Mensen voelen inmiddels feilloos aan wanneer een boodschap authentiek is.  Het klopt of niet klopt.

 

Daarnaast wordt de aandachtspanne steeds korter. Mensen beslissen steeds sneller of iets resoneert of niet resoneert. Hier moet jouw marketing strategie op inspelen en je funnel op ingericht zijn. 

 

We ontkomen er niet aan onszelf te laten zien (lees video) en te laten horen om onze doelgroep geïnteresseerd te maken voor ons product of dienst. Short Video Marketing is wat op dit moment het beste werkt!

 

Klik hieronder voor meer informatie over de masterclass “Gezien en Gehoord!” waarin ik je kennis laat maken met de nieuwe manier van online marketing. 

Winnen op Zielsniveau

Om een sustainable business te bouwen heb je momentum nodig. Dit betekent dat jouw “Ziel Gedragen Marketing” continue zichtbaar wordt voor je doelgroep. Door dit zoveel mogelijk te automatiseren creëer je daarmee vrijheid voor jezelf. Dit zorgt ervoor dat je jouw “Ziel Gedragen Marketing Stukken” maar één keer hoeft te ontwikkelen en dat ze jaren voor je werken. Hierdoor kun je je focussen op wat jij belangrijk vindt. 

 

Als je een serieuze ondernemer bent en je resoneert met wat je op deze website leest, wil ik je graag een gratis “Level Up Sessie” aanbieden. Tijdens deze sessie bekijken we waar je graag naartoe wilt groeien en waar je tegenaan loopt. Aan de hand van de sessie bekijk ik de potentie van jou en je business en of ik je kan helpen met een “Ziel Gedragen Marketing Strategie”

© 2023 Dannymatthijs.nl
Privacy Policy  Disclaimer  Over Danny